The Glambar by Anouk

Kapper Tongelre: The Glambar by Anouk

The Glambar by Anouk

Kapper Tongelre: The Glambar by Anouk

Jouw kapper Tongelre voor stijlvol haar

Ben je op zoek naar een professionele kapper in Tongelre (Eindhoven) om je haar tot in de perfectie te laten stylen en verzorgen? The Glambar by Anouk is de kapper in Tongelre die je zoekt. Onze getalenteerde stylisten staan klaar om je haar de aandacht te geven die het verdient.

The Glambar by Anouk kapper tongelreBehandelingen kapper Tongelre

Bij The Glambar by Anouk bieden we veel verschillende behandelingen aan, zodat wij aan al je haarwensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een trendy knipbeurt, opvallende haarkleur of een prachtig bruidskapsel: we zijn er voor jou.

Onze behandelingen

Enkele voorbeelden van veel gekozen behandelingen in onze kapsalon zijn:
Haircut
Balayage
Hairstyling
Kleuren
Highlights
Wimperextensions

The Glambar by Anouk kapper tongelreWaarom kiezen voor The Glambar by Anouk in Eindhoven?

Kennis en kunde

The Glambar by Anouk is een gerenommeerde kapper in Eindhoven. Onze jarenlange kennis en ervaringen zetten we graag in om jou er op en top uit te laten zien!

Persoonlijke service

Bij The Glambar by Anouk geloven we in persoonlijke aandacht. Onze kappers luisteren naar je wensen en geven je de look die jij wilt.

Lokale kapper

Als een toonaangevende kapper Eindhoven begrijpen we lokale trends en de behoeften van onze klanten. We zijn hier om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Hoe vind je The Glambar by Anouk?

The Glambar by Anouk ligt in de wijk Tongelre in Eindhoven. Onze kapsalon is gemakkelijk bereikbaar. Kom je ook langs? Ons adres is Tongelresestraat 427.

Contact en afspraak maken

Klaar voor een fijne haarbehandeling? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Bel 040 2027 061 of stuur ons een e-mail via info@kapsalonanouk.nl.

Bij The Glambar by Anouk in Tongelre (Eindhoven) draait alles om jouw haar(stijl). We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze kapsalon. Kies voor de beste kapper Tongelre – kies voor The Glambar by Anouk.

Ontzettend blij met laatste knipbeurt, na twee maanden nog steeds goed.

- Lenny Hoo -

Een fijne kapsalon waar je echt word gehoord en ze blijven op to date.

- Rob Scheepers -

TOP kapster. Heel goed geknipt door Anouk en gezellig gekletst onder het genot van een lekker bakkie koffie.

- Hanneke Rietra -

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief