The Glambar by Anouk

Pure colour

The Glambar by Anouk

Pure colour

Pure colour

Bevat minimaal 80% voedende en biologische gecertificeerde ingrediënten die het haar gezonder maken tijdens het kleurproces.
Pure colour is volgens de allerlaatste technologie gemaakt, zodat er een duurzaam resultaat wordt bereikt, hoofdhuidproblemen geen issue zijn, de kleur een prachtige glans heeft, lang blijft zitten en het haar in een goede conditie blijft, beschermd het haar tegen het verouderingsproces en gaat oxidatie tegen.

De kleuring bevat een lage ammonia gehalte max. 2%, dit omdat er nog steeds geen goed en gezond alternatief is gevonden om ammonia volledig te vervangen. De spoelingen, toners en extreem tinten zijn wel vrij van ammonia.
Het verschil hierin is dat deze kleuren alleen een laagje om de buitenkant van je haar legt, waardoor het niet je haar binnen hoeft te dringen. Waarbij dit wel bij een normale kleuring gebeurt, want die gaat tot de kern van je haar. Hiervoor is de ammonia nog nodig om de haarschubben open te zetten om dit te kunnen bereiken.

Alle kleuringen zijn PPD vrij. Ondanks dat ze PPD vrij zijn raad ik je altijd aan bij een PPD allergie of bij twijfel om vooraf een allergie test te doen. Binnen 24 uur weet jij zeker dat je niet op de verf reageert.

Ontzettend blij met laatste knipbeurt, na twee maanden nog steeds goed.

- Lenny Hoo -

Een fijne kapsalon waar je echt word gehoord en ze blijven op to date.

- Rob Scheepers -

TOP kapster. Heel goed geknipt door Anouk en gezellig gekletst onder het genot van een lekker bakkie koffie.

- Hanneke Rietra -

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief