The Glambar by Anouk

Hairstyling bij hair salon in Eindhoven

The Glambar by Anouk

Hairstyling bij hair salon in Eindhoven

Wil jij een hairstyle die écht bij jou past? In onze hair salon in Eindhoven geven wij je graag advies over kapsels die goed bij je passen. Met onze verschillende typen hairstyling vinden we altijd een look die goed bij je past.

hair salon in eindhoven hairstylingJouw hair salon in Eindhoven

‘The Glambar by Anouk’ is jouw vertrouwde hair salon in Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat je een hairstyle krijgt dat perfect bij je past en waar jij je goed bij voelt. Bij onze kapsalon, aan de Tongelresestraat in Eindhoven, vind je een ontspannen en plezierige omgeving. Een bezoek aan ons is meer dan alleen een knipbeurt. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee is het een ervaring waar je even helemaal kunt ontspannen en jezelf kunt laten verwennen. Kom gezellig langs bij onze hair salon in Eindhoven.

Hairstyling Eindhoven

Wassen en drogen

Wij knippen je haar niet alleen in de mooiste modellen, maar verzorgen jouw haar ook. Het wassen en drogen van je haar is hierin belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je haar grondig gewassen is voor we aan de slag gaan met het knippen van je gewenste kapsel. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten die bij jouw haartype passen. Droog, beschadigd of gekleurd haar hebben allemaal een bepaalde behandeling nodig om het haar te verzorgen en te voeden. Wij weten wat we moeten doen! Na het wassen wordt je haar handdoekdroog gemaakt. Vervolgens gaan we aan de slag met je hairstyling.

Party

Wil je glad en steil haar, prachtige krullen of een mooi opgestoken kapsel? Onze kappers hebben de vaardigheden en expertise om aan jouw stylingbehoeften te voldoen.
Voor we aan de slag gaan bespreken we graag met jou welke stijl je in gedachten hebt. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of een nieuwe dagelijkse look wilt. We luisteren naar je wensen, geven advies op maat en gaan pas aan de slag als we precies weten hoe jij het wilt.
Bij ‘The Glambar by Anouk’ willen we jou laten stralen met de haarstijl die bij jou past. We nemen de tijd om je haar zorgvuldig te stylen, met aandacht voor detail en met behulp van hoogwaardige haarproducten.

Permanent

Wil jij een permanent laten zetten? Onze ervaren kappers geven je advies over welk type permanent het beste bij je haar past en welke krulpatronen geschikt zijn om de gewenste look te bereiken. Het aanbrengen van een permanent kan enige tijd in beslag nemen. Dit is mede afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Gemiddeld blijven de krullen na een permanent weken tot maanden zitten. De groeisnelheid van je haar beïnvloedt dit. Het is bovendien belangrijk om speciale haarverzorgingsproducten te gebruiken om de veerkracht van je krullen te behouden. Hierover adviseren we je graag.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken met jouw hair salon in Eindhoven? Bel ons (040 2027 061) of maak direct je afspraak via onderstaande button..

Wij doen graag jouw haircut in onze kapsalon in Eindhoven!

Ontzettend blij met laatste knipbeurt, na twee maanden nog steeds goed.

- Lenny Hoo -

Een fijne kapsalon waar je echt word gehoord en ze blijven op to date.

- Rob Scheepers -

TOP kapster. Heel goed geknipt door Anouk en gezellig gekletst onder het genot van een lekker bakkie koffie.

- Hanneke Rietra -

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief