The Glambar by Anouk

Haircut Eindhoven

The Glambar by Anouk

Haircut Eindhoven

Wil jij jouw haar laten wassen, knippen en drogen bij een ervaren kapper in Eindhoven? The Glambar by Anouk knipt je haar met zorg, precisie en volledig naar jouw wensen. Ook geven wij je graag advies over een kapsel dat bij je past. Wil je een haircut in Eindhoven? Dan zien we je graag bij ons in de kapsalon.

Haircut Eindhoven dames

Dames, wij zijn er klaar voor om jouw haar volledig naar jouw wensen te knippen. haircut eindhovenWij wassen, knippen, drogen, brushen, föhnen en watergolven bij dames. Het knippen van je haar vormt echter de basis. Vakkundig geknipte haren zijn daarna beter te stylen. En dat zorgt weer voor een langere periode voor goede looks! Laat je haircut in Eindhoven door ons verzorgen.

Haircut Eindhoven heren

Opknippen, tondeuse, baard trimmen… Mannen zijn meer dan welkom bij The Glambar by Anouk. Wij zorgen ervoor dat je haar weer in het gewenste model komt. Of dit nu met de schaar of de tondeuse is. Wil je ook je baard laten trimmen? Wij laten je baard en kapsel natuurlijk in elkaar overlopen. Voor een haircut in Eindhoven kom je naar de Tongelresestraat 427.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken? Bel ons (040 2027 061) of maak direct je afspraak via onderstaande button..

Wij doen graag jouw haircut in onze kapsalon in Eindhoven!

Ontzettend blij met laatste knipbeurt, na twee maanden nog steeds goed.

- Lenny Hoo -

Een fijne kapsalon waar je echt word gehoord en ze blijven op to date.

- Rob Scheepers -

TOP kapster. Heel goed geknipt door Anouk en gezellig gekletst onder het genot van een lekker bakkie koffie.

- Hanneke Rietra -

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief