The Glambar by Anouk

Balayage Eindhoven

The Glambar by Anouk

Balayage Eindhoven

Wil jij een balayage in Eindhoven laten zetten? The Glambar by Anouk is jouw kapper een voor balayage Eindhoven. Wij hebben jarenlange ervaring met het zetten van een balayage. Of je nu blond, bruin, donkerblond, grijs, rood, zwart, dik of dun haar hebt. Een balayage bij ons in Eindhoven geeft je weer een frisse look!

Wat is balayage?

Balayage is het Franse woord voor ‘vegen’. En dat is ook precies wat er bij balayage gebeurt. Met behulp van een kwast wordt een bepaalde kleur in je natuurlijke haarkleur geveegd. Dit zorgt voor een zachte, subtiele overgang van verschillende teinten.

Highlights versus balayage Eindhoven

Een groot verschil tussen balayage en highlights is de manier waarop de kleuren van het haar overlopen. Highlights worden vanaf de hoofdhuid gezet. Hierdoor heb je een strakke kleurovergang die bij uitgroei goed zichtbaar is. En balayage wordt op minimaal 5cm van de hoofdhuid gezet. Daardoor heb je bij een balayage een zachte overloop van de haarkleur. Bovendien worden highlights met behulp van folies aangebracht. Bij balayage is dat niet het geval.

Hoe lang duurt het zetten van een balayage?

Hoe lang het zetten van een balayage duurt is o.a. afhankelijk van jouw wensen en het type haar. Bij het zetten van een balayage bij ons in Eindhoven moet je gemiddeld rekening houden met een behandeling van ca. 1,5 tot 2 uur. Het kan echter altijd wat langer duren. 

Wat kost een balayage Eindhoven?

Wil je een balayage bij ons in Eindhoven laten plaatsen? Wij hebben hiervoor 3 pakketten gemaakt: Only Balayage, Basic Balayage en Healthy Balayage. De kosten van deze pakketten vind je via onderstaande button.

Wij zetten graag jouw balayage in onze kapsalon in Eindhoven!

Ontzettend blij met laatste knipbeurt, na twee maanden nog steeds goed.

- Lenny Hoo -

Een fijne kapsalon waar je echt word gehoord en ze blijven op to date.

- Rob Scheepers -

TOP kapster. Heel goed geknipt door Anouk en gezellig gekletst onder het genot van een lekker bakkie koffie.

- Hanneke Rietra -

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief